Bine ati venit pe Cssystem.ro Program: L-V 8:00-16:00

Concept Solution System

DESPRE NOI

Pentru noi, sa reciclam este un mod de viata! Cand ne-am inceput activitatea, in anul 2009, eram printre primii care au inteles ca trebuie sa implementam sisteme eficiente de reciclare pentru a minimiza impactul pe care activitatile economice si personale le au asupra sanatatii planetei noastre. Prin tot ceea ce am facut de-a lungul anilor am contribuit la dezvoltarea constiintei de mediu, ajutand persoanele fizice sau economice sa inteleaga obligatiile si responsabilitatile pe care le au cu privire la deseurile pe care le genereaza. De aici, pana la ceea ce suntem astazi, a fost doar un pas. Acum identificam, colectam si reciclam o varietate foarte mare de deseuri electrice, electronice si electrocasnice, ajutand fiecare partener care ne alege sa devina mai eficient si mai prietenos cu mediul.

Eficient

Suntem o echipa tanara care a inceput o afacere de familie din pasiune. Suntem eficienti pentru ca deciziile se iau repede, practic si fara discutii birocratice. Dorinta noastra de a recicla, salva si reutiliza un volum cat mai mare de produse este motorul care ne face sa eficientizam fiecare actiune pe care o intreprindem.

Complex

Reciclam o paleta complexa de deseuri electronice, electrice si electrocasnice (DEEE), cu tipul de utilaje si autoutilitare potrivit, in asa fel incat si amprenta negativa a activitatii noastre asupra mediului sa fie minima.

Practic

Oferim pachete de servicii perfect personalizabile, incluzand identificare, transport, depozitare sau orice alta actiune pe care ati putea-o necesita legata de prezenta deseurilor in activitatea dvs. Vom fi partenerii, consilierii si ajutorul dvs pe tot parcursul activitatii de reciclare de care aveti nevoie.

VIZIUNE- MISIUNE- VALORI

DESPRE NOI

Viziune: Sa punem Romania pe harta tarilor cu cea mai mare rata de reciclare din lume, prin inovatie si creativitate, prin educatie si programe sustenabile care sa combine responsabilitatea sociala cu eficienta economica. Misiune: Sa asiguram cele mai bune servicii de management al deseurilor din tara, sa protejam mediul si sa promovam cumpatarea, reutilizarea si reciclarea pentru a asigura un mediu curat si sigur in prezent si pentru generatiile viitoare. Valori: Educam prin puterea exemplului, suntem parteneri pentru comunitate, respectam toate standardele de siguranta si securitate in munca, avem spirit de echipa, adaugam valoare in tot ceea ce facem, ne implicam in fiecare proces al business-ului nostru. Oferim integritate, inovatie si progres.
Ne-am hotarat sa dam o mana de ajutor tuturor companiilor care isi doresc un mediu inconjurator mai curat si un viitor mai verde. Suntem angajati consecvent in gasirea si aplicarea celor mai bune solutii posibile in domeniul reciclarii, iar serviciile noastre reprezinta pachetul complet, personalizat, rentabil si eficient pentru cerintele dvs. Identificam, colectam si reciclam o gama larga de deseuri electrice, electronice si electrocasnice, ajutand orice afacere sa fie mai prietenoasa cu mediul. Orice ar putea produce compania dvs. , noi va putem ajuta sa scapati de deseurile electrice si electronice rezultate. Putem asigura transport intern si international pentru orice tip de deseu mantionat mai sus. Concret, va putem ajuta sa: fiti in conformitate cu legislatia pentru reciclare in vigoare, sa reciclati mai mult, sa ajungeti la zero produse aruncate pur si simplu la gunoi, sa organizati mai bine procesul de reciclare, degrevand angajatii de aceste sarcini, sa va recuperati o parte din spatiul de depozitare folosit si, cel mai important, sa economisiti bani.
Scopul nostru este sa preluam si sa reciclam cat mai multe DEEE-uri in fiecare an, de aceea orice comanda este foarte importanta pentru noi. Prin urmare, toate locatiile sunt operate in maxim 5 zile lucratoare de la comanda ferma. Ne-am dedicat, inca de la inceput, ideii de a avea pe parcursul urmatorilor ani cea mai mica amprenta de CO2 dintre transportatorii romani, acest lucru fiind posibil prin optimizarea reala a curselor. Selectam cu grija traseul oricarui deseu electric, electronic sau electrocasnic, de la locul de unde trebuie preluat, pana la destinatia lui finala unde va fi valorificat, depozitat sau neutralizat in conformitate cu legislatia in vigoare. Avand experienta de partea noastra, cu peste 12 ani de activitate in domeniul reciclarii, punem la dispozitia dvs o echipa bine pregatita, o flota impresionanta de masini si un spatiu generos de depozitare, usor accesibil, in Bucuresti, pentru ca intreg procesul ce implica deseurile sa fie unul optim, rapid si responsabil. Noi, Concept Solution System, asiguram toti clientii ca le putem prelua toate sarcinile legate de colectarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE) si sa devenim responsabili pentru ele!

Testimoniale

parerile clientilor

Parteneri

Mai responsabili, impreuna